Saturday, October 4, 2008

MM Kembali Lagi

setelah seminggu bercuti
cuti raya~
hehe

Apa pun
selepas seminggu bercuti di kampung
sebaik pulang ke rumah
macam biasa
qada baca blog la

Berbelas gak tab aku bukak
baca
baca
baca

Tiba-tiba
aku terus sakit hati
tau kenapa?

Sebab aku baca entri ini
siyot punya kawan
dia boleh tak bagitau aku dia pergi situ

Pahtu lek~ je sms pagi raya
mintak maap zahir dan batin

Ah tak kira
ni dosa kau dengan aku lepas raya
raya tahun depan baru aku maap kan

Huh!



notakaki: entri lain tunggu lagi dua tiga hari la. Aku kena kemas rumah dan pergi menziarah rumah makpak sedare dan sepupu sepapat sume dulu. Hepi belated eid guyz~

16 comments:

nuraainaa said...

mm dah jumpa jen belum? : )


selamat hari raya mm..

jaed said...

aku tak kesa sgt. sebab aku pun pergi. ha. ha. ha.

Jepah said...

sian ko nabil... padan muka... hahahaha...

Matematis Muda said...

jumpa dalam talian bole?
tak sempat la aainaa

As said...

balik ni rumate hilang kepala ah :D

popia elektrik, ready~

er, nak house 5, tu pun kalo Sob tak de ah. Pastu ade satu lg request :D

Matematis Muda said...

suruh sob cari dalam LAN

Jepah said...

sob mane ade LAN... duk tumpang LAN aku je... =p

jaed said...

kerek lak jepah, kita block ip jepah!!! hahaha
ckp kat sob dtg beli wire ngn kitorg, port kosong ade lagi

nurilahi said...

sob bese cari kat umah ah~

Jepah said...

jaed sayur... mesti mu kecewo kaloh dota ngan aku ork??? hahahaha... sob mmg xnk pakai LAN kat laptop dia... huhuhuhu

Matematis Muda said...

bile pulak aku ckp sob ada LAN
aku suruh dia cari kat LAN
tak kisah a LAN sape pun
huhu

dammit said...

err tempat comment ni bleh jadi cam chatbox eh?

Matematis Muda said...

boleh gak a sket2
tengok apa intipati entri kita a

erm
tapi perbualan kat komen ni
cam takde kaitan je dgn entri

ha!
pastikan kau bawak balik buku tu ke kuantan

dan gambar AKAB sekali!
kalau ada a
kalau takde, ko adalah wajib
bercerita mengenainya

Jepah said...

tp, mmg sob gune LAN aku je... hahahaha

Storyteller said...

Heiy..mari tengok Kami dengan aku!!

nurilahi said...

haha, jaed jadi sayur :D

sob cakap die tak layan house..

ha nabil cakap leh bagi..nak!