Monday, October 13, 2008

Mari Mengumpat Bersama MM

Macam Melayu Minimalis
aku pun tanak bagi pautan percuma
tapi kalau korang nak tengok
satu blog yang...
yang...
entahlah

Pathetic kot..

Whateff
tapi kalau nak tahu
boleh cuba di mana mana enjin carian
dengan kata kunci

Haih..

15 comments:

cabincrew are here not to kiss ur ass said...

kasihan..
dia ni patut dok saudi saya rasa..

KnowLee said...

Ye lah. Setuju dgn 'cabincrew are here not to kiss ur ass'.

It's like...i dunno. Bukan tak setuju, tp seolah-olah keje dia asik tgk perempuan seksi aje. Mmg la tujuannya nak kasi contoh, tp banyak cara lain lagi kan. Ulama-ulama nak berdakwah pun takde la amik gmbr org.

Dia ni siap amik pic lagi. Omigosh, rasanya korang pun tak wat camtu kan. Hurm~ (speechless)

szakif said...

aku suka tapi benci. erm~

MaNuSiA_RuMiT said...

hurm...

*speechless*

ekinokunimy said...

owh... contoh2 orang bodoh sombong... ;p

shamel said...

eh..blog camtu pon ade kan?
mcm blog pesakit mental!

izzahismail said...

ha?wtfish?

as if menunjukkan kelemahan diri sendiri.how weird is that. people will not get the message instead berasa annoying yang teramat.he..

leka said...

annoying...fullstop.

terima kasih

Jepah said...

mmg annoying... ntah ape2 la...

szakif said...

paling tak bleh blaa, kat KB. whateff?

Matematis Muda said...

to all,
thanx for ur guyz opinion
actually
erm aku tengah tunggu komen yg laen dari yang laen sbenarnya

maybe dari master j atau tuan caracol ke?
maybe?

hehe

saje je
nak tengok pendapat orang

aku takde a kisah sangat pun sebenarnya

weehehehe

tusky said...

lalalalala....
(x berasas pinye komentar.. hahahaha)

Matematis Muda said...

ok
ko punya memang paling lain dari yang lain
hahaha

Master J said...

hehe..awak tggu opinion saya ke??terharunyer saya...=)

1st reaction biler tgk blog 2 - no reaction

1st reaction tgk komen dlm blog dia - terkejut

1st reaction tgk komen dlm blog MM ni - terkejut

erm..i'll try 2 make sense of wat i'm feeling now..when i first opened this guy pny blog..n saw his pics smua..i tot plik sbb dia mrh2 ppuan pakai short skirts..tp ppuan 2 cina..its not wrong 4 them..so i plik sket lah..nk try justify apa sbb mamat ni buat mcm 2..i couldn't..tp i let it b lah..xde lah mrh2 emo2 mcm org lain yg komen dlm blog dia 2..n not like sum guys yg komen ere..

ntahlah..plik sket ada dgn blog 2..tp xde ah buat mrh ke apa..i was more interested in d komens..org kutuk2 dia smua..mcarut2 smua..nk kutuk kata dat guy bodo ke apa smua..padahal diorg smua pakai very "colourful" language..wat makes them better than him?pgil dia serial rapist lah..stalker lah..wat he did mmg not really acceptable..tp g kutuk2 dia pun..pgil dia mcm2..org2 yg mngutuk kt blog dia 2 smua baik2 ke?

niat of d guy (if sincere) tidak m'halalkan cara dia..but niat n cara org lain "tegur" dia is worse IMO..

try compare komen2 ere n komen2 kt blog 2..komen2 kt sini i noe r from well mannered and more rational ppl...compared 2 d "typical" melayu yg komen kt page dia..

if u ask me..komen2 kt blog 2 is a bigger issue than d blog itself..

da flower said...

salam..
hai..i'm a newcomer n i like ur blog stories,
plus, i've read about the blog u linked "kbmall"

xpnah terpikir akn wujud blog gtu..isk,mcm stalker la pulak~

okeh,tu aje
tata

salam..