Sunday, October 5, 2008

Kamu Kenal Cheetara?

Dulu masa kecik
sebelum aku kena appedicitis
kawan-kawan gelarkan aku
cheetara

Sebab zaman tu
cerita thundercat tu
cam femes amos a

and among jiran tetangga aku
aku lari paling laju
laju giler!
masa aku darjah satu darjah dua
aku boleh tinggal selambe je yang darjah tiga darjah empat

Power kan?

Tapi tu cerita dulu la
hehe



Tapi baru ni
bila Magenta mencabar dalam entrinya yang ini
terkejut juga aku bila tengok keputusan nya
heh

Tapi
macam ada krisis identiti jerk
hehe
The Flash ke Green Lantern
Spiderman ke Catwoman
ahax

Your results:
You are The Flash
























The Flash
70%
Green Lantern
70%
Superman
65%
Supergirl
61%
Spider-Man
60%
Catwoman
60%
Wonder Woman
56%
Iron Man
55%
Robin
53%
Hulk
50%
Batman
25%
Fast, athletic and flirtatious.


Click here to take the Superhero Personality Quiz

6 comments:

jaed said...

a.. aku dpt same ngn neem.. :)

Matematis Muda said...

makna nya neem pun gemuk macam kau ke?
hahahaha

KnowLee said...

Haaaa...ingatkan apa tadi.
Eit budak matematik, telah berkurun lamanya saya mengunjungi blog awak, awak tak link pun blog saya. Sedihhh... (T_T)

nurilahi said...

erm..Im the green lantern..

ah skali skala layan quiz pelik. Hmm... :D

p/s: ade sumone sedey la MM, kena take action okay!

Matematis Muda said...

knowlee,
erkkk
sureeee
dah lame x hapdate link kat tepi neh
tak prasan plak xde
sbb dah lame sgt
macam dah ada
huhu

ok action d ambil sgera

nmz,
haha
tau tak siapa green lantern tuh
hehe

nurilahi said...

tatau..haha. tak tengok TV :D