Thursday, October 23, 2008

Gila Panjang

Ampun

Gila panjang entri bawah ni
maaf la ye

Aku main tulis je
luah apa yang ada dalam kepala otak aku

Aku tak draft pun
aku tak plan ke
apa ke
sume tak

Aku duduk depan laptop
pasang lagu Gun N Roses
taip taip taip

Ok
kalian baca lah time cuti nanti ke
bila-bila bosan nanti ke
ya?

Selamat membaca

[kemaskini]
aku sangat kecewa dengan tulisan di bawah ini
sangat tidak menyelerakan untuk dibaca
tapi aku berharap sangat kalian baca
jadi
do spend some time to read it
tenkiyuk

Selamat final exam!

12 comments:

szakif said...

takpe. aku dah bace pun~ :D

nurilahi said...

ah kamu kan glemer. cite pasal kamu semua orang nak baca...

kot..


aha!

once berblog, u take the risk of having the attack from others

make urself prepared, as always!!
:D

szakif said...

i was attacked few times before, but it depends on how your entry sounds la~ ni baru sekali kot MM kena macam ni? huhu~

rileks a bro~

KnowLee said...

If that 'anonymous' read this, tell ur name la. Macam lalang betul komen2 dia. Sorry to say.

jaed said...

sabar noli sabar.. kita makan dulu

Matematis Muda said...

jom makan
aku lapar a

leka said...

haks final...gud luk =]

Kuey-san said...

sasaran pembaca blog, org2 yg tidak kenal MM?

huhuh..bgs.. saya lah org nya.

blog nih hak masing2..nak tipu ke nak meraban ke..asalkan x mendatangkan musibah/malapetaka pada diri sndri/org lain.

"Erm apa lagi nak cakap? Mungkin aku harus minta maaf sebab menipu. Atau mungkin lebih tepat kalau aku cakap minta maaf sebab memanipulasi status kalian sebagai pembaca. Yang hanya mampu percaya apa yang aku tulis" -MM

ooh..xpe.xpe..sy x kisah ditipu. baca for fun. tp ada manfaat jugak. contohnya entry pasal siri khutbah jumaat tuh.. bgs pe!

bukan nak kutuk cik anony,
tp, ada betol cakap org lain... kalo cik anony rasa di pihak yg betolllllllllllllllll..... silalah introduce diri. lagi 1, mmg sungguh x manis, membongkar identiti MM sedangkan si MM xnak org kenal dia. jelas ketara cik annoying ehh anonymous berniat menghentam...bukan membetulkan yg salah. x baik tau.


renung-renungkan

dan

selamat beramal


daa~

eh.. lupa, Wassalam :)

HUZAI said...

heh. Aku pernah disrang secara terus. Cakap depan2 pasal apa yang aku tulis dalam blog.


Aku rasa camdoh je. Ini blog la. Sekadar tulisan, tipu benar, fiksyen, semua bersatu dalam satu tajuk.


btw, selamat final exam!

nuraainaa said...

MM!

tak sangka kisah cinta tu tipu. :(
haih.

kalau boleh, tak payah la berenti blogging kay? :)

good luck for ur exam.

Matematis Muda said...

huzai,
memang camdoh kalau kena camtu
but at least u know the person
kan?
kalau nak pukul pun senang
haha

kuey-san,
thanx a loadz for ur comment, and ur email :D

aainaa,
so sori
hehe
thanx

yg aku tak sebut tu,
bukan aku tak baca komen korang,
aku speechless
tak tau nak cakap apa
haha

Kuey-san said...

aaaa.... si genius matematik berterima kasih kepada kuey-san. hahaha.. :)

all the best 4 finale!