Friday, October 24, 2008

CDR Akan Ditutup!

Harap maaf kepada semua peminat
cheywah
bukan senang nak dapat cakap macam ni
hahaha

Takde lah
aku nak minta maaf
kepada semua pengunjung
yang memberi nasihat supaya
aku tak tutup CDR

Apa boleh buat
kekasih pun cakap
dah tak best dah

Tapi aku tak cakap
aku akan berhenti menulis

Hehe

Kisah penutupan ini
tiada kaitan dengan masalah
'strong' atau tak 'strong'

Ia hanya lah sekadar
respon
kepada
tindakan anonymous
yang menimbulkan masalah
baru-baru ini

Kalau tak mahu CDR ditutup
ada satu syarat sahaja
aku nak anonymous
hantarkan email peribadi
kat aku

Bukan
email anonymous ok

Jangan bimbang
identiti kau
aku takkan dedahkan
sebagaimana kau paksa aku dedah
cerita 'sebenar'

Jadi
siapa-siapa yang kenal dia
sila suruh dia berbuat demikian

Ada apa-apa lagi
yang pembaca lain nak request dari dia?
minta maaf secara terbuka mungkin?



notakaki: Aku tak berdendam pun ok. Just to make it fair. Ke tak patut? Sukati aku a. Nabil jahat tau! Haha (gelak jahat)

notakukukaki: Oh buat anonymous, kalau betul kenal Nabil, email kat email peribadi dia. Kalau tak tau, email sebelah ni ada :)

3 comments:

szakif said...

agak pelik la cara ko respon..

NanaNisa said...

omg. tak sangka leh jadi serious camni. jgn ah tutup CDR. aku suka baca, walaupun aku jarang komen, tapi aku tau ko tau aku selalu visit blog ko kan? hehe.

p/s: all the best for your finals.

KnowLee said...

Betul! Dia patut hantar email peribadi kalo dia rasa bagus sgt. Too annoying, nak tegur tp jadi anonymous. Duhhh~ COWARD!

Kalo berani ckp depan2 la, nak menyamar-menyamar plak. Dah le cam lalang, kejap hentam, kejap kata ok. Siot aje!