Saturday, July 26, 2008

Akronim dan Abreviasi

Oh aku baru teringat
dah lama sebenarnya aku nak post pasal benda ni

Aku sangat teruja
dengan subjek-subjek yang aku ambil
semester ini

Mengapa?
sebab antara sabjek-sabjeknya adalah

Probability and Data Analysis
Operational Research
Algebra and Number Theory

Tau apa yang seronok?
semua tu mempunyai ringkasan yang menarik
PDA
OR
ANT

Dan dalam sabjek OR ada satu bahagian
Linear Programming
LP
band nombor satu dalam list aku
hahaha



Ok
wanna know what's more exciting?
another subject is
Mathematical Method
haha
kool
tak perlu aku ulas lebih lanjut

[sandar ke kerusi, silang tangan, buat muka bangga]

3 comments:

nurilahi said...

patutnya tambah silang kaki skali, baru wat muka bangga.

Heh.

Ingat lagi LP? Lumbar puncture. Prosedur yang as buat yang nabil tak puas hati bile as asked for discharge from ward :D

Abbreviation memang best :)

Matematis Muda said...

Yup yup
ingat
yang korang kemain susah nak explain kat budak math sorang ni..tetiba dgn bangga nya aku cakap
"owh, LP?"
"waa tau eyh LP?"

aku tengok house la wei
[dlm hati]

nurilahi said...

haha..patutlah..