Thursday, June 12, 2008

Susah Betul Jadi Pemblog Terkenal

Semua benda orang nak tahu.

Berikut adalah perbualan dengan seseorang.



Oyt, buat apa tu?
Oyt. Takde buat pe. Melanguk je. Asal?
Asal ko punya update tak best lately ni?
Aku putus cinta a!
Ow, bagus a.
Hah!?!?
Hee, takde. Buat a entri. Mesti best. Hehe
Fork!
Hahahaha



Tengok
terbayek punya kawan
aku putus cinta pun dia buat tak kisah
siap suruh tulis entri putus cinta lagi!

Sebab tu lah aku sayang kawan-kawan aku



Ko nak apa neh?
Aaa..mana link blog dammit dgn jaed?
Lor pahal?
Aku nak baca la! Apasal ko buang link dia?
Ada la!
Mana?
Kat bahagian bacaan ruji! Aku buh nama blog.
Oh, apa nama dia?
ElectricPopia dengan My Eyes, Our World
Okeh!
Oy!
Pe?
Blog aku tak sibuk pulak ko cari eyk?!
Oh. Heh. Blog kau aku dah hapal kot. Kool bro! Haha
Uh, hoho. Bagus. Nasib baik kau. Hehe
Hehe, k ah. Thanks. Ciaou
K, assala...
Tuut tuut tuut [dah letak]



Nasib baik dia hafal aku punya blog
kamu yang lain
hafal juga ya
baru aku sayang kamu

Hahahaha
[gelak bangga]

Erm
aku putus cinta
itu tipu je
hehe
figure of speech

8 comments:

aerman said...

Mana komen~

jennyto said...

mmg putus cinta tol!

shaqyl said...

em tau la nabil da famous. ceh, da cukp, bangge skit skit da~

alif zai mim ra said...

ehehe..dah terkenal ek..? owh..*sambil menggaru kepala*

Matematis Muda said...

aerman,
tu bnyk kat bwh tu

jenn,
memang pun~
dgn jenn laa
huk huk

shaqyl,
sikit a tu
lau banyak
dia tulis dgn huruf besar
BANGGA hehe

alif,
yeke? *garu kepala jugak*

EpaL c0keLaT said...

Ceh, kunun femes benar la tuh (jeles nih) :|

luppi said...

lama tak online, byk nya perubahan. Template pun cun¬ huhu. Ko dh femes ames ke?

Matematis Muda said...

epal,
ia adalah benar okay.. :-"

luppi,
benar, sangat cun..mcm tuan dia..
sangat femes okay~ haha