Friday, June 20, 2008

Entri Pertama Tentang Euro 08

Ok
aku tak pernah tulis entri lagi pasal EURO
sebab team aku tinggal Italia je yg layak suku akhir
itupun tak berape sangat dah main
dulu je bagus
pape pun
sokongan tetap tak berbelah bahagi
haha

Walaupun aku kipas Syaitan Merah
yang boleh tahan susah gak nak mati
tapi aku benci
tak tau kenapa
aku menyampah
dengan mamat sorang tu
dia paling baru sekali pakai jersi nombor 7
huhu

Ok la
dia memang hebat
sebab tu aku tak berapa nak bagi dia keluar pergi
Real Madrid
tapi hebat-hebat pun
aku tetap tak suka dia
hish

Aku nak tengok perlawanan semalam
tapi bila baca surat khabar pagi tu
katanya tiada siaran di media prima
dayem!

Rumah aku mana ada Astro!
pukul 2?
tak kuasa aku nak keluar rumah pegi mamak nak tengok bola sensorang de

Adapun pagi itu
aku sangat teruja untuk menontonnya
kerana aku sangat yakin
Portugal akan kalah
sebab aku sokong gak Germany
(walaupun dulu kalah masa final Piala Dunia dengan Brazil, walaupun masa tu aku sokong Jerman)

Bangun pagi esok
aku dapat tahu
Portugal kalah
aku bersorak
haha
padan muka kau budak gay~!
terasa sangat kerugian tidak menonton perlwanan tersebut
huhu
takpe
janji dia kalah

Nak entri lebih seronok?
baca di sini

10 comments:

Tuan Caracol said...

Hahahhaha...aku puas hati tengok game malam tu!!!

Power betul Ballack!!!!
dan bakat baru swanentiger (susah nak eja)...

Bila ada mamat yang main untuk Syatn Meah, aku jadi benci Portugal....hahahhaha

Arini turki kalahkan crotia....aku lagi best..rasa cam balas dendam England and Germewn aritu.....

wahahahahhah banyak betul dendam aku....

Lorrrr////tak kan jadi kot Ronaldo pindah??? tak best arrrr, tak der fight la Chelsea next season ...hahhahahha

Matematis Muda said...

erm,
ko lupa kot
coach portugal tu
a'a portugal
yg kalah baru ni tu
akan masuk chelsea season depan
hmph
pandai2 smbg la cerita dia ye
haha

Tuan Caracol said...

aku tak judge coach tu...

dammit said...

MM,kalau ko suka ronaldo(literally), aku okay je. Aku terima ko sebagai kawan lagi.haha

alif zai mim ra said...

aku xtgk EURO tahun ni..(thn lepas dan yg lepas2 pn xtgk gak..ahaha)

game paling best yg pernah aku tgk ialah mse world cup time Brazil menang dulu. aku suke sbb byk team baru masuk. :P

game thn ni aku xminat sgt. cume aku tertarik dgn bola yg digunakan dlm game EURO '08. aku yakin, sbb rekaan canggih bola tu la yg wat game thn byk gol...ahahahaha

tu je..sekian. :P

Tuan Azhar b Tuan Zulkifly said...

aku xlayan euro!
sebab england tadaaa..
sobsob..

EpaL c0keLaT said...

Aku tak kira! Walaupun Portugal kalah, aku tetap sokong Cristiano Ronaldo!! Go Cristiano Go!! (buleh trime ke kumen aku nih :|)

Matematis Muda said...

caracol,
lalala~

dammit,
er..ada unsur cuak di sini

alif,
erm..aku tak suka komen kau boleh?

azhar,
aku tak minat sgt england
tapi aku minat beckham
sekian..

epal,
er..kalau aku cakap tak boleh boleh?

alif zai mim ra said...

ko xsuke komentar aku?? boleh je..
aku suke memberi komentar..blh? :P

Tuan Azhar b Tuan Zulkifly said...

hahaa..
aku minat beckham..
suke xsuke england..tpaksa sokong sebab nak tgk beckham.