Thursday, June 19, 2008

Kamu Tahu Apa Itu Syurga?

Dah baca entri ini
dan gambar-gambar sebahagian pemakananku
semejak dua menjak kebelakangan ini
di entri ini

Bila kukenang kembali
boleh tahan banyak juga
kami makan ya

Hmm
banyak ke?
tak sangat kot
yeke?
entahla

Tapi bila satu hari
ada surat-elektronik dari abahku
yang menyertakan beberapa keping gambar
aku jadi berfikir kembali
itu baru sikit dude
cuba tengok ini
















ambik kauambik kau!!!


ini adalah heavenini dinamakan syuga dunia


Ok sekarang bayangkan
anda di tengah-tengah gambar yang kedua itu
oh syurga~



kan? kan?

11 comments:

akuYANGtipikal said...

hahahahaha...
terngenyut akutgk gbr yg kecil itu!!!!!
lalalalala~
kalau aku di tengah2 itu.....

aku akan menjadi tauke penternak lemak....
hahahaha

sape2 nak join jd bisnes patner aku?

hahahaha

NMZ said...

Da bayang da..kalau duk tengah2 tuh, rasa satu je, rasa nak amik gambar nasik besar tuh :D

szakif said...

nasib baik bukan nasi.

okeh.. aku in.






































































burrrrrrrrppp...

ops... sori~

shaqyl said...

SUBAHANALLAH!

Tuan Caracol said...

ini semua tahyul, mana ada ayam sebesar itu??
Bukan aku nak jadi jumud, tapi kalu GM nyer ayam pun, sapa nak bela ayam besar tu??

well, kalu kamera trick tu mungkin lah...

wahai insan, bersederhanalah....

Ps/Rasa nak balik Yan makan ayam golek lah...huhu

Matematis Muda said...

tipikalist,
kau terkejut?
aku?
hahha

nmz,
bagus2
anda punyai imaginasi yg bagus
tp bkn perut yg bagus
wehehehe

szakif,
sgt panjang okay!

shaqyl,
allahuakbar

caracol,
itu adalah unta
sekian

Ahmad Afiq said...

gmbar kedua tu aper
mee ker

akuYANGtipikal said...

aku juge mmusykil...

hmmm....
wahai kira2 muda...
apekah itu?

*sambil menggaru2 kepala*

jaed said...

er.. youngmathmis..

agak2 kita dua berganding bahu jiwa tenaga dan nafsu gelora, bleh habiskan tak dua2 makanan syaitan dunia tuh???

atas nama nafsu, bawalah aku ke sana... :P

Matematis Muda said...

tak itu nasi

fazleena said...

cool!! :)