Friday, June 13, 2008

Macam Ni Ke Kawan?

Siyot punya orang!
dah la hari tu
pegi gig tak ajak
lepas tu
ni
pergi jamming sorang-sorang

Sheet!

Macam ni ke kawan?
huh

p/s: Kalian, jangan baca blog dammit, ElectricPopia nama blognya.

15 comments:

Ahmad Afiq said...

dammmmmmmmmm......

jennyto said...

lagi kate jangan. makin ramai yg bace, lagi2 dah terlink begitu sekali. hahaha.

nuraainaa said...

nak jugak.

:P

dammit said...

err ni dedikasi khas utk aku kah?

Master J said...

hehehe..plan nk boikot electricpopia mcm xjd jer..kalo nk boikot nape ko ltk link ke page dia kt post ko??nanti org klik kt link 2..mana pegi boikotnyer??hehe..edit cpt!hehe..

Matematis Muda said...

afiq,
stuju sama kamu

jenn,
btul la jenn,manusia..
lagi kata jangan
lagi dia nak buat

aina,
sibuk!

dammit,
bagus jika kau mengerti..
malam ni?

mj,
ini adalah realiti kehidupan
benda yg ada dpan mata
tak sume boleh kita ambil
walau pun dah ada larangan
tp masih
ada yg menekan
kan?

NMZ said...

hanya untuk yang faham maksud yang disiratkan dengan air sirap. :D

Lama tak jenguk bro. Patutla dat day tak faham sume SMS eh. Rupenya..isk3.. ;P

Tuan Caracol said...

EMO, bila ko nak potong rambut???

szakif said...

yang paling tak tahan ketiga2 link nye ke daerah dammit sume ke page yang berlainan. sungguh betol2 dia tak nak kasik orang bace blog dammit. muhahah~ sangat sinis sebenarnye nabil ni..

woit dammit! sampai hati ko.. tak ajak aku sekali.. :p

szakif said...

nabil, rambut ko cantek je. diorang jeles kot dengan org2 yang berambut panjang ni.. hohoho...

EpaL c0keLaT said...

Eleh...kawan...marah skejap jek :P

Matematis Muda said...

nmz,
ah?tak paham lagi skali huhu

caracol,
tunggu kena saman kot
hehe

szakif,
ya, erm actually, ada 4 link k daerah berlainan.

benar, anda benar.

epal,
sekejap tak skejap..
patutnya mana boleh buat kawan marah
wahaha

Tuan Caracol said...

good thing jadi master student, kamu boleh simpan rambut sampai jadi hantu.......ju on pun tak per....

huhuhu...aku masih cari port tuk main futsal kat sini....

mwahahahahhaha

szakif said...

syabasy.. ko memang tengah bace buku pasal ko tak update blog. esok exam. PADAN MUKA. terima kaseh~

Tuan Caracol said...

updatelah bloggggggggggg