Thursday, April 24, 2008

Kipas Susah Mati

Ada orang suruh aku tulis lebih kerap
sebab dia cakap musim cuti
macam banyak masa lapang
aku tak
masa lapang banyak
tapi kat tempat lain
kat tempat aku
jangankan masa lapang
tanah lapang pun susah nak jumpa

Berikut adalah perbualan lelaki
boys stuff
maaf kepada pembaca jantina lain
tapi kalian pun boleh baca
agak panjang
sebab main copy, edit and paste

AZ (4/24/2008 12:23:24 PM): sedap gak dowh bce blog
AZ (4/24/2008 12:23:33 PM): sume mcm x hipokrit
AZ (4/24/2008 12:23:48 PM): sbb diorg tulis atas dasar sniri yg nk tulis
AZ (4/24/2008 12:23:55 PM): klw kutuk, dirg kutuk r
AZ (4/24/2008 12:24:05 PM): klw ok, diorg puji r
AZ (4/24/2008 12:24:06 PM): haha
MM (4/24/2008 12:26:48 PM): x memihak
MM (4/24/2008 12:26:52 PM): unless
MM (4/24/2008 12:27:01 PM): benda2 mcm FAN!!
MM (4/24/2008 12:27:04 PM): xleh nak buat apa a
MM (4/24/2008 12:27:18 PM): but still cth bola kan kalau teruk still teruk
MM (4/24/2008 12:27:22 PM): tapi sokong tetap sokong beb
MM (4/24/2008 12:27:24 PM): FAN!!
MM (4/24/2008 12:27:26 PM): haha
AZ (4/24/2008 12:27:45 PM): ye r
AZ (4/24/2008 12:27:46 PM): FAN
AZ (4/24/2008 12:27:51 PM): nk wat cmne
AZ (4/24/2008 12:27:56 PM): kipas je r
MM (4/24/2008 12:28:01 PM): haha
AZ (4/24/2008 12:28:04 PM): klw kte panas pon, still kipas
MM (4/24/2008 12:28:11 PM): da sjuk
MM (4/24/2008 12:28:13 PM): slow kan sket
MM (4/24/2008 12:28:14 PM): hehe
AZ (4/24/2008 12:28:17 PM): haha
AZ (4/24/2008 12:28:23 PM): btl2
AZ (4/24/2008 12:28:29 PM): ehem...
AZ (4/24/2008 12:28:45 PM): ak dgr sth hapend last nite
AZ (4/24/2008 12:28:49 PM): ahakx
MM (4/24/2008 12:29:04 PM): erm yg mana?
MM (4/24/2008 12:29:09 PM): hehe
AZ (4/24/2008 12:29:39 PM): yg x gol tu
AZ (4/24/2008 12:29:41 PM): ak xtaw
AZ (4/24/2008 12:29:47 PM): ak taw dari akak ak
AZ (4/24/2008 12:29:52 PM): dia taw dari member dia
AZ (4/24/2008 12:30:02 PM): member dia taw dari sape nth
AZ (4/24/2008 12:30:08 PM): maybe dri astro kot
MM (4/24/2008 12:30:10 PM): ksimpulan nya?
AZ (4/24/2008 12:30:13 PM): hmm..
AZ (4/24/2008 12:30:21 PM): berita tu sampai kat telinga ka gak
AZ (4/24/2008 12:30:31 PM): wlwpon ak xtaw sahih ke x
MM (4/24/2008 12:30:37 PM): o rumours mad
MM (4/24/2008 12:30:40 PM): rumours
AZ (4/24/2008 12:30:42 PM): so, ak nk me-ngonpemkn la
MM (4/24/2008 12:30:45 PM): xyah caye
AZ (4/24/2008 12:30:55 PM): neway, ak bc kat
MM (4/24/2008 12:30:58 PM): rumours..rumours smua tu
MM (4/24/2008 12:30:58 PM): haha
AZ (4/24/2008 12:31:00 PM): epl-kini
AZ (4/24/2008 12:31:05 PM): haha
AZ (4/24/2008 12:31:07 PM): bkn2
AZ (4/24/2008 12:31:20 PM): championsleague-kini
AZ (4/24/2008 12:31:31 PM): dia ada sebut perkara sama
AZ (4/24/2008 12:31:43 PM): so, ak nk tny org yg ada kat tmpt kejaidan r
MM (4/24/2008 12:32:07 PM): org d tmpt kejadian=me?
MM (4/24/2008 12:32:09 PM): erm
MM (4/24/2008 12:32:10 PM): well
MM (4/24/2008 12:32:14 PM): Kata orang "If it's too good to be true, then it probably isn't."
MM (4/24/2008 12:32:23 PM): aku rasa dia pegang prinsip tu kot
MM (4/24/2008 12:32:25 PM): haha
AZ (4/24/2008 12:33:14 PM): x paham
AZ (4/24/2008 12:33:26 PM): tlg xplain sket
MM (4/24/2008 12:33:44 PM): ronaldo dpt "durian runtuh" penalti tu
MM (4/24/2008 12:33:46 PM): patu dia pk
MM (4/24/2008 12:33:52 PM): if it's too good to be true
MM (4/24/2008 12:33:58 PM): than probably it isn't
MM (4/24/2008 12:34:03 PM): so dia pun tak mo ambik
AZ (4/24/2008 12:34:04 PM): oooh
MM (4/24/2008 12:34:06 PM): n sepak klua
MM (4/24/2008 12:34:08 PM): hahahaha
AZ (4/24/2008 12:34:24 PM): durian runtuh ke, saham runtuh
AZ (4/24/2008 12:34:26 PM): haha
AZ (4/24/2008 12:38:00 PM): npe dier yg amik in the 1st place?
AZ (4/24/2008 12:38:08 PM): npe x bg rooney?
MM (4/24/2008 12:43:30 PM): tatau a
MM (4/24/2008 12:43:36 PM): sbb tula aku tak suka dia
MM (4/24/2008 12:43:46 PM): aku tak tau lah knape dia
MM (4/24/2008 12:43:52 PM): aku tgk dia ni mcm xde kredbiliti
MM (4/24/2008 12:43:53 PM): ko phm x?
MM (4/24/2008 12:44:00 PM): sbb slalu nya
MM (4/24/2008 12:44:08 PM): kick-tackers ni ada kredibiliti
MM (4/24/2008 12:44:10 PM): cth
MM (4/24/2008 12:44:12 PM): beckham
MM (4/24/2008 12:44:24 PM): maldini
MM (4/24/2008 12:44:29 PM): erm sape lg?
MM (4/24/2008 12:44:33 PM): tak knal da hahaha
MM (4/24/2008 12:44:37 PM): zidane
AZ (4/24/2008 12:44:39 PM): henry
MM (4/24/2008 12:44:42 PM): biasa nye la
MM (4/24/2008 12:44:43 PM): ha henry
AZ (4/24/2008 12:44:50 PM): dia amik cantek gak
AZ (4/24/2008 12:45:00 PM): kool
MM (4/24/2008 12:45:01 PM): dia?
AZ (4/24/2008 12:45:08 PM): henry r
MM (4/24/2008 12:45:19 PM): tak mksud aku dia=ronaldo
MM (4/24/2008 12:45:24 PM): dia apa ada?
MM (4/24/2008 12:45:30 PM): erm maybe sbb aku benci dia kot
MM (4/24/2008 12:45:31 PM): huhu
MM (4/24/2008 12:45:37 PM): tapi dia mmg power
MM (4/24/2008 12:45:40 PM): xleh nak buat camne a
MM (4/24/2008 12:45:49 PM): kalau mcm oshea tu yg ameq
AZ (4/24/2008 12:45:51 PM): power satu hal...
MM (4/24/2008 12:45:51 PM): patu tak gol
MM (4/24/2008 12:46:01 PM): mmg aku pegi MU trus
MM (4/24/2008 12:46:06 PM): cari alex ferguson
AZ (4/24/2008 12:46:09 PM): haha
AZ (4/24/2008 12:46:11 PM): poyo
MM (4/24/2008 12:46:12 PM): suh dia jual kampit tu
MM (4/24/2008 12:46:14 PM): hahahaa
AZ (4/24/2008 12:46:22 PM): xyah jual..
AZ (4/24/2008 12:46:29 PM): bg free transfer je
AZ (4/24/2008 12:46:31 PM): haha
AZ (4/24/2008 12:46:39 PM): tp, dia bagus gak r
AZ (4/24/2008 12:46:52 PM): at least ade sorg yg ko x ske kat club tu
AZ (4/24/2008 12:47:00 PM): klw sume ko ske, abes r
AZ (4/24/2008 12:47:07 PM): sampai mati ko x tukar club
AZ (4/24/2008 12:47:09 PM): haha
AZ (4/24/2008 12:47:19 PM): kipas-susah-mati r
MM (4/24/2008 12:47:28 PM): kipas susah mati?
MM (4/24/2008 12:47:29 PM): hahaha
MM (4/24/2008 12:47:31 PM): itu lawak
MM (4/24/2008 12:47:33 PM): hahahaha
MM (4/24/2008 12:47:38 PM): kipas-susah-mati
MM (4/24/2008 12:47:42 PM): aku nak buat entri
MM (4/24/2008 12:47:47 PM): sama-sama kita nanti
AZ (4/24/2008 12:48:20 PM): haha
AZ (4/24/2008 12:48:22 PM): ok2
AZ (4/24/2008 12:48:28 PM): wat skg!
AZ (4/24/2008 12:48:31 PM): ak nk bce trus
AZ (4/24/2008 12:48:38 PM): pastu g mkn
AZ (4/24/2008 12:48:40 PM): haha
MM (4/24/2008 12:48:49 PM): hutak ko
MM (4/24/2008 12:49:06 PM): mak aku panggil suh vakum dapur tuh
MM (4/24/2008 12:49:10 PM): chiao
AZ (4/24/2008 12:49:21 PM): kk

Pengajaran: Jangan berYM semasa buat kerja, nanti kerja tak jalan. Me is the living proof haha

3 comments:

aizattarmizi said...

orait.

FaRoHaSyiNhaYaDaLta said...

ape cer aa ni..cte pnjg,cnclusion ciput..pttnye ltak konklusi ats skali,bru sng paham jln ceter..huhu..

AZ said...

muahahaha
kemunculan sulung ak dlm blog nabil!!! yezza!!