Sunday, May 3, 2009

Minta Maaf

Aku tak berapa nak apdet buat masa ini
bukan takde masa
bukan takde idea

Takde mood barangkali

Tapi
kita tengok nanti macam mana
kalau mood datang
ada apdet
hehe

Jadi
sekarang
saya nak kamu semua guugel perkataan ini

'Felicia Day'

Hehe

14 comments:

Nene Matahari said...

buat ape nak guugle nama sendiri?
wahaha(dah pndai perasan dah)

As said...

sila dapat 4 flat macam dia

Szakif said...

saya nak komen.

dalam banyak2 perkataan bahasa inggeris yang telah berjaya anda tafsirkan, anda gagal pula untuk mentafsirkan perkataan "update". anda layak dihukum.

sekian.

Matematis Muda said...

nene,
bagus
dah ada kemajuan
haha

as,
heh

szakif,
saya memang tak cuba untuk translet pun perkataan itu
saya melayunisasikan sahaja
untuk memperkayakan lagi bahasa kita
sekian

jadi saya tidak dikira gagal

Blogger Ini Tidak Mahu Dikenali said...

kalau betoi mcm As cakap, aku nak ucap tahniah.

aku ada shopping barang kat ternet. kalau betoi mcm As cakap, sila email alamat umah kat

darus.interferon@gmail.com

hehehehe

Blogger Ini Tidak Mahu Dikenali said...

aku serius

rs said...

setuju dengan as =)
sila2

Matematis Muda said...

blogger,
tak paham..

rs,
rs dah masuk campur
siap sokong-sokong plak susah laa
huhu
baeklah
saya cuba yang terbaik hehe

poyo mesti lebih!

As said...

heh
owh kat sini populariti MM dah ter-di-dapat kepada As

haha

Blogger Ini Tidak Mahu Dikenali said...

maksud,

kalau betul kamu dapat 4flat, aku sungguh happy dan teruja untuk kasi hadiah!

err, apa maksud As?

Matematis Muda said...

ok kat sini ramai orang gagal menyampaikan ayat mereka dgn sempurna

aku dah kabur

Szakif said...

ok sinis. haha~

As said...

haha~
menarik

Blogger Ini Tidak Mahu Dikenali said...

aku pun dah kabur dah ni.

As

oh As