Tuesday, May 19, 2009

Aku Dengar Dia Sebut Macam Hullahup Pun Ada

Haha

http://www.youtube.com/watch?v=xx-Ia0kO-fk


Kenal tak dengan budak comel ini?

Aku rasa ramai je yang kenal dengan si comel
dari Romania yang berumur 7 tahun
bernama Cleopatra Stratan ini

Tapi aku rasa ramai yang kenal dia
melalui lagu/video Githa

Lagu ini dari album kedua dia
yang Githa tu album pertama dia

+-x/+-x/+-x/+-x/+-x/+-x/+-x/+-x/+-x/

Maaf lah lama tak apdet

Bukan aku takde idea
tapi terlampau banyak nak ditulis
dan pada masa yang sama
kepala otak jenius aku ni malas nak berfikir
jadi idea-idea tersebut
tak ubah seperti buah durian yang masak ranum
gugur takde orang kutip

Masuk angin keluar asap je

Aii dok sebut-sebut durian ni terliur la plak

Tak boleh nak menulis dah
kepala otak dok pikir nak cari mana durian ni
haha



Oh lupa nak letak amaran
dalam video tu ada gambar swine
jes in kes takut ada yang tiba-tiba
mengalami geram yang melampau je
melihat swine yang comel minum susu
haha

Haha swine~ swine (sambil geleng-geleng kepala)
comel betul kamu



Oh ya dammit
tak silap aku dia masuk Book of World Record
sebab artis paling muda berjaya buat album

Gila
aku baya dia ni tengah buat album setem kot
tu pun sebab nak tukar-tukar setem dengan aweq kat tadika
haha

7 comments:

joegrimjow said...

1st time tau
waa
mecey
jahilnye kuu

joegrimjow said...

baru bes tgokk
cute!!

As said...

ala suara die comel
sangat :D

haha kalau anak swine belah sana lg comel :P
anak rimau pun ada
isk3
memang vid ni catchy for budak2 and budak besar cam kamu!

btw tak pnah kenal die :P

Szakif said...

macam bahasa siam pun ade gak.

comel! tapi MM tak comel.

karimah said...

mantap giler dak cleopatra nih berbahasa rom.
bleh bercabang lidah....

jaed said...

ape dia mencarut tu doh? tak paham aku..

Matematis Muda said...

joe,
kiut macam MM kan?

As,
yup..
budak2 besar yang comel

szakif,
yuppp
maksud tersiratnya adalah
kamu dengki sama MM
haha

kerry,
err bukan rom
romania
rom kat italy
hahahaha

jaed,
itu cerita tentang kemanusiaan sejagat
erm nak huraian lagi panjang
tanya encik guugel
hehe