Wednesday, May 20, 2009

Seksyen Baru Di CDR

Perhatian
entri ini telah didilit

Harap maaf

Kalau nak tau kenapa
sila baca komen Jaed

Aku rasa aku pun sangat bersetuju dengan dia

Aku rasa tujuan aku buat segmen tu pun
sebab aku nak cari sebab
untuk aku apdet

You see
when people request for it
perasaan perlu untuk apdet itu akan lebih tinggi

Tapi bila pikir-pikir balik
bila masa pulak aku kisah dengan perasaan orang
berapa puluh tag entah aku tak buat

Aku tak buat bukan sebab aku tak suka tag
tapi sebab tag tersebut adalah kena buat
jadi
aku tak suka kena suruh
aku tak buat

Suruh dengan request lain kan?

Ah gasak lah

Pasal segmen tu
biarkan ia menjadi sejarah

Samada sejarah akan berulang atau tidak
kita tengok bila album baru Tomok akan keluar
hahaha



Pape pun
Nani
kau punya idea cambes gak sebenarnya

Kita tengok lah nanti macam mana ye
hehe

Akhir kata
kami dari krew produksi CDR
ingin meminta maaf
atas sikap malas MM yang macam ****** itu

Sekian
minta maaf banyak-banyak

11 comments:

bawangmerah said...

bid for jusco melaka.titik.

bawangmerah said...

owh. dan kecomelan.

A S f a r i n a said...

nape jusco melaka weh? aku pun kat jusco melaka nih...500m away..

dammit said...

dammit comel. eh sori terkeluar tajuk

Nene Matahari said...

tulis pasal rahsie lelaki yang perempuan tak tau pleaseee. (sambil angkat2 kening)

haha.gatai

tapi serius ni

ahmdsyhmi said...

ko tulis pasal keseraman gigi si nani matahari..

pasti menarik.

Matematis Muda said...

bawang,
eh sori
tajuk yang di atas tu
semua akan diterbitkan
tak perlu di request
huhu

Asfarina,
tadepe
saje je hehe

Dammit,
hmm bernas gak idea tuh
nanti aku try buat cerita
hahaha

Nene,
hmm nanti aku try kilat otak dulu
kalau cukup bernas untuk diterbitkan
kita terbitkan
jangan risau
haha

jaed said...

aku takkan terjebak dengan benda khurafat nih. aku tau ia akan berakhir sebagai draf! hahhaha

Anonymous said...

idea jaed best

Matematis Muda said...

aku rasa kao betul a jaed!
rerait entri!

As said...

kalau dalam draft blog ok lg lah
kalau draft otak lagilah

heh