Sunday, December 21, 2008

Jenius Konon

Free IQ Test
Free-IQTest.net - Free IQ Test

Rujuk laman ini
skor aku berada dalam julat 145-159
yang mana bermaksud
aku seorang yang jenius

Ya
kejeniusan aku terbukti dengan ujian hebat ini

Oh ya
aku buat pun sebab
makhluk ini macam konon-konon mencabar
dalam entri ini

Jadi
bangkit tidur
aku pun buat

Dapat result
aku gelak je
sebab dah agak dah

Jenius kan?

Tapi
kalau aku nak kerja nanti
diorang nak tengok ke markah ini ha?

Boleh masukkan dalam resume ke?

Kalau aku berkawan dengan orang
diorang tanya ke skor IQ aku berapa?

Lebih elok kalian tengok entri ini sahaja

11 comments:

Tuan Caracol said...

bgus2 lah IQ korang,
Tuan dapat below 75,

hehehehe

KNOWLEE said...

Tak buat pun sbb ngantuk nak baca. Boleh?

Tuan Caracol said...

boleh!!!

jennyto said...

haha malu ah ngn korang sume dpt 140 lebeh..trus tak jadi nk post kan lol.

Matematis Muda said...

tuan,
i wish i could lie
like u did
hehe

knowlee,
aku pun buat ngantuk2 je
huhu

tuan,
boleh~

jenny,
alah
jangan lah compare dengan jenius
compare an apple with a durian
hehe

tusky said...

aku dapat 126 je
mungkin sebab lame
sgt hibernasi..
hahahha

jaed said...

er.. aku dapat lebih dari julat jenius tu, maknanya tak jenius ke? :(

alif zai mim ra said...

aku dpt 135 = gifted. ngeh~ teringat masa zaman pts dulu. soalan macam ni la kuar.

erm..nak tanya, klu aku pas, maksudnya aku genius jugak la kan? :P

aRiff said...

xgune jadi genius kalo kegeniusan dipersia..oleh hal yg demikian, marilah gabingkan semua otak2 genius untuk conquer the world!!! hahaha..

aRiff said...

gabungkan bkn gabingkan...hehe...

Matematis Muda said...

tusky,
sape suh haibernet
aku stand by je
hehe

jaed,
itu bukan stakat tak jenius
kurang ajar nama nya tu
hehe

alif,
takleh pas
kena umno
hehe

ariff,
err
ko carilah jenius laen
aku takmo konker2 neh
command n conquer aku nak a
hehe