Sunday, December 28, 2008

Apa Yang Penting?

Kerja~sama!

Heh


Nak tahu cerita ke?

Aku baru pulang dari kejohanan futsal


Teka
kenapa aku pulang awal?


Sebab kalah lah~

Haha

14 comments:

bawangmerah said...

macam hepi je dapat kekalahan tu...ape kah?

KNOWLEE said...

Takpe, biar kalah dulu.
Yg penting experience banyak masuk.

Aku dulu pun, masa main netball, slalu je kalah dulu.
Bila experience dah banyak, baru la start menang sikit demi sikit.

It's ok. Kalah dulu, menang kemudian.
(^_^)V

Mr Jagatraya said...

ko kenal tak norma kesayuran?

Huzai said...

Baiklah wonderpet, lain kali cuba lagi! Haha

Tuan Caracol said...

wonder pet

itu bau sayur...Tuan tgok ko main power jer..

Anonymous said...

kalah dulu.. kalah kemudian..
huahuahuahua

dammit said...

aku rasa, next time aku join. sori la korang kalah sbb aku takde.

izzahismail said...

sudah 4 hari tak singgah.

miss blog adibahahmad tuh.

good luck next tournament.

hehe.

Matematis Muda said...

bawangmerah,
tak de la hepi sangat
tapi nak sedih pun buat apa
benda dah lepas

knowlee,
o
aku rasa pengalaman sejak dari 2003
belum cukup la
hehe

insyALLAH
dah lama nanti serasi lagi sikit

mr. jagat,
err..kao?
haha

tuan,
that's why tajuk aku begitu
futsal ni permainan satu team
oleh kerana aku bajet power
aku jadi tak percayakan
ahli yang lain

ternyata
memang susah nak menang
kalau satu lawan lima
haha

anoy,
kalah dan kalah lagi

dammit,
ha elok gak tu
posisi keeper kosong
boleh?
haha

izzah,
takpe tak miss pape pun
kalau miss blog tu

thanx

ekinokunimy said...

kalah???
takpe...
yang penting...
keluar peluh satu badan...
baru badan cergas...!!!
(^_^)

KNOWLEE said...

Eh, mmg tak cukup tuh.
Aku yg main sejak dr 1995 pun, masih tak cukup pengalaman.
Masih ada byk benda nak kena blaja.
Tak cukup tu kalo baru dr 2003.
=p

tusky said...

aku datang,
team tgh trailed dua gol..
rase rugi datang lmbat
pastu,
diorg ganti balik dua gol
yang termiss tu.
i mean, dah 4-0..
xpe, yg penting 2nd half seri
yg penting kite scored
satu pon jadi r.
ahahahahaha

rs said...

all d best+ganbatte 4 next time!
hee =)

Matematis Muda said...

rs,
arigatou :)