Saturday, December 27, 2008

Cakap Banyak Tak Guna *updated lagi*

Kalian klik sahaja di sini

Baca

Kemudian ambil peranan anda
sebagai seorang yang mengambil kisah



Moga dia diberi taufiq dan hidayah


[update]

Maaf
blog tersebut dah dipadam
Tapi tadi aku google nama 'adibah ahmad'
dan telah membawa aku ke beberapa laman
jadi mari aku cadangkan pada kalian


Dah
itu jela yang aku baca
kalau kalian ada baca lain
khabarkan lah ye


[update lagi]


Di ruangan komen entri ini
As ada tinggalkan pautan

Aku nasihatkan
kalian hati-hati lah baca blog yang berupa sedemikian
takut kepercayaan kita
berdasarkan ilmu yang tak seberapa ini
goyah!

Bahaya!!


Boleh klik sini untuk ulasan lebih panjang

8 comments:

bawangmerah said...

dah cuba bukak http://adibahahmad.blogspot.com/
tapi blog has been removed.
eish, tak sempat nak tengok.

KNOWLEE said...

Hurm. Rasanya ini tindakan pihak tertentu nak timbulkan isu perkauman la.
Tp diorg guna gambar org lain n reka profile.
People nowadays are not stupid la nak percaya semua tu bulat2.

My niece penah kena benda yg sama tp bukan la isu perkauman.
Cuma ada org buat profile baru guna nama n gambar2 dia, in addition to that is gambar2 porn yg ntah sapa2 punya.
Luckily Friendster tolong padam profile tu lepas buat report byk2.

Ini la kes manusia yg lebih bodoh drpd knucklehead. Moron pun lagi pandai drpd diorg.
Ketara bangang sgt sampai nak tipu org pun tak reti.
Kesian...

Master J said...

xsmpat ah visit blog kontroversi 2..

As said...

yang ni pun cam best gak

- http://tokbatinsenoi.blogspot.com/
- http://pedestrianinfidel.blogspot.com

sayang, miss beberapa jam je, dah takleh tgk blog adibah. Btw, die cakap die kena sabotaj. Pe cer? Takpe follow jelah cite later on camne.

Huzai said...

aish. Teman baru nak kabo dkt mike.

ghopenye dah tau., :)


Takpelah. Harap berjuang lah untuk apa yang kita percayakan~~

Matematis Muda said...

bawangmerah,
never mind
tak rugi pun
kalau dapat tengok pun buat sakit hati je

knowlee,
ini bukan stakat isu perkauman
kalau nak kutuk kaum takpe lagi
ini melibatkan agama
memang kurang ajar a
macam kita tiba-tiba datang sepak kepala tuhan diorang..
kurang ajar la tu kan nama nya

apa fungsi diorang guna
ur niece punya identiti eyk?
letak jela gambar2 buduh tuh
ramai je orang tgk
nak jugak khianat org

master j,
ada orang printscreen rasa nya
nanti aku cari kan

as,
yup
dia tutup lepas subuh
around 608am

huzai,
time kaseh jele
hehe

Matematis Muda said...

mengucap panjang lah kamu

aku baru baca link yang as bagi

KNOWLEE said...

Tu la. Mmg kurang ajar yg melampau.
Taktau apa bahasa yg lebih sesuai lagi utk diorg sbb kurang ajar tu masih lembut lagi perkataannye.

Diorang ingat diorang bleh lepas dr laknat Allah? Berani nak argue Yang Maha Berkuasa. Nauzubillah.