Friday, September 18, 2009

Duit Raya

Aku tengah rush ni tak sempat nak tulis elok-elok.

Semalam boss Bapak belanja buka puasa kat restoran arab. Sedap.



Teka apa kawan Bapak tanya kat aku.













"Form berapa ni?"


Awww, ada can dapat duit raya lagi aku tahun ni. Haha.



notakaki: Aku kat kampung dah sekarang. Ini entri yang telah dijadualkan. Selamat eidulfitri. Maaf zahir batin dari krew CDR. Kampung aku takde internet, Rabu depan baru ada entri baru. Itupun kalau aku rajin haha chiao.

7 comments:

Master J said...

form brapa??aduyai..makin prasan lah jenius kita ni..haha..

As said...

form brapa ni ye dik??
hehe

"entry yang telah dijadualkan"

gila skema :)
hehe
babai

alif zai mim ra said...

MM jadi skema bila dia tgh rushing. :P

dia tny form brape ek? same la.. siap tny skolah ktne. yezza..kte mmg jenius. :P

slm raya gak. maaf atas salah n silap. :)

bawangmerah said...

dah agak dah ni entri berjadual.

Dammit said...

Nama pun matematis. Semua nak ikut jadual. huh!

Matematis Muda said...

Master J,
nak buat macam mana, benda betul Master J oi haha

As,
skema macam budak sekolah haha

alif,
ah takde2
ko tak aci badan mmg kecik
lagi pun kat mesia ni aku sorang je jenius nguahahaha

bawang,
eleh, dah agak konon..huhu

dammit,
oi oi, point dia kat sini aku kiut macam budak sekolah la
haha

alif zai mim ra said...

dah family aku sume badan pun lebih kurang.. :P

em.. bunyi riak di situ..