Thursday, April 9, 2009

Entri Musim Periksa II

"Weh, mana nak tengok kerimak eyh?"

"Ala, guugle je..."

6 comments:

As said...

guugle kat department masing2 eh dengan cara menaip tajuk subject di depan pintu lecturer tersebut, gitukah?

ok skang musim semua nak google. Ada yang tahap malas sangat, lepak kat bilik kawan sambil cakap,

"wei, aku sebut perkataan2 ni yang dalam nota, kau tolong guugle buleh?"

tezuka87 said...

ader cara lain...

sms "On kerrymark" ke no lecturer anda...

msti dpt blsn jwpn sebegini...
"msg ini akan dicharge rm0.50...jika anda x mau bayar, anda bleh check kat board department anda"

Kema Azeman said...

eh?? bkn ke mmg boleh guugle kan? aku check dlm akaun myiium je. melainkanlah kuantan tak bt system camtu kan. ahahah :p

Huzai said...

malas! haha.

Matematis Muda said...

teknoloji memalaskan manusia
bincangkan


hahaha

As said...

kat kuantan banyak benda tak applicable aa