Monday, April 6, 2009

Bantuan! Bantuan!

Apakah maksud gambar ini!?!?!

Cepat Wonderpet bantu saya!!



atau saya patut panggil
Wonderfart?



notakaki: Gambar diambil di Jusco AU2 sekitar penghujung 2008

14 comments:

Nene Matahari said...

Dilarang kentut berbunyi

saya yakin dengan jwapan saye!

Nene Matahari said...
This comment has been removed by the author.
Nene Matahari said...
This comment has been removed by the author.
Hasbi said...

bukan la..gambar tu maksudnya orang yang patah pinggang takleh lalu

nur suhana said...

dia kata jangan sandar kat cermin takut nanti bunyi prenggggg pecah!
ahahaha;DD

Szakif said...

jangan bersandar kot.

As said...

ah rindu gila kat jusco AU2, lama dah tak jengah..

Matematis Muda said...

nene,
ye ye
saya setuju dengan anda

tapi kot ye pun takyah la jawap sampai 3 kali
hehehe

hasbu,
taklah kalau orang patah pinggang
gambar dia kena ada tangan pegang pinggang

sue,
pun tak
sebab kalau camtu
dia punya sign tu kena ada
tulisan "prenggg"
hehe

szakif,
tipu ah

as,
lama mana sangat pun
jusco tu baru je launch
masa gambar ini diambil

As said...

trasa lama bila ada kenangan
nak2 area AU2 AU5, dari kecik sampei beso

tingat adik beradik as
lama sangat tak jumpa
last jumpa kat tempat itu

tak pelik kan kalau as rasa lama.. :)

busy
sepupu kawen pun tak dapat gi..haih

ke salah gak..?
owh tahla.

Liyana said...

Jusco AU2...
dah lama tak ke sana...
last time gi 2 bulan lepas...

gambar tu...
hmmm, ntahle...
tak pernah lagi jumpa gambar camtu...
hari tu gi sana tak perasan pulak gambar ni...

nur suhana said...

hehehe. ni teka teki ke ape?
nah jwb org punye pulak.
*ape beza gajah dengan kain pelikat cap gajah?;DD
jawab taw!weeeee.

segan ah nak cakap dilarang kentut berbunyi. hihihi. ade kan mazhab yg tak kisah kalau kentut tapi sendawa batal wuduk?(:

Matematis Muda said...

sue,
uih macam ajaran sesat la pulak kentut takpe tapi sendawa batal wudhu'
huhu

beza dia...
banyak

nur suhana said...

macam..betul sebab macam...ustaz ade ckp mase skola rendah dulu. nnt org check blk(:

jwpn;
gajah belalainya di luar,
kain pelikat gajah belalainya di _____.

hehehe.

Anonymous said...

kalau panjat tangga jgn sngaja jatuh camna plak...bleh terima ke? atau jgn btenggek kat tangga...sakit punggung tau!!!!