Monday, November 17, 2008

Lanjutan Ulasan Filem

Tiba-tiba aku rasa macam serba salah

Sebab
aku rasa
seperti pemusnah klimaks

Mesti ada antara kalian
yang teruja
apabila mendapat khabar berita
yang filem animasi tersebut
sudah mula ditayangkan

Aku rasa
seperti pemusnah harapan
(bak kata alifzaimimra)

Kalian sedang teruja
terkinja-kinja
tiba-tiba
bila baca ulasan aku

Terus terbantut
keterujaan tersebut

Kan?



Jahatnya MM~
harap muka je comel!

11 comments:

ainunl.muaiyanah said...

tak pelah.. kalau kita bagi review film dulu. tu kan hak peribadi nak komen teruk ke menghampakan ke.. huhu

semua org ada pandangan masing2.


kan?

tezuka87 said...

ak x ksh pn...
xder dlm prncgn pn nk tgk madagascar 2...

wekk..!!! (bunyi virus)

Szakif said...

tu la risiko bila bace review sebelum tgk filemnye. naseb a~

kalo tak nak dipengaruhi atau di"down"kan oleh review, baik jangan bace in the first hand.

go watch and judge it by yourself and ONLY then you find reviews and then you find any synchronicity between your judgment and the reviewers. :D

KNOWLEE said...

Ayat last, STBB!

dammit said...

dah la muka tak comel, jahat pulak tu.

As said...

dah la jahat, muka tak comel pulak tu.

Szakif said...

er.. nak aku sambung ke?

Matematis Muda said...

dah agak dah
takpe
aku tak kisah
bukan baru sehari aku comel
dah lebih 20thn aku comel
dah biasa dah berhadapan dgn org2 jeles ni~

haha

sigg+ said...

hai si comel!

alif zai mim ra said...

terima kasih la kerana mempromosikan blog gue. habislah..bertambah comel lah gue. jgn jeles~ ahaks.. :P

zaki, tak dapat nak elak diri daripada baca ulasan MM ni. madagascar tu dah la filem feveret. huhu

Matematis Muda said...

sigg+,
hai cutie~

alif,
o tak jeles~
sebab tau tipu
ahax