Tuesday, November 18, 2008

Jenius Yang Seksis

Ingat lagi post magenta
tentang pelajar-pelajar
jenius
di entri ini?

Ini
aku baru jumpa


Bapak aku email
tak pasti sumber
cuma yang aku tahu
aku cukup impressed

Cara dia menggunakan
setiap equation yang ada
memang jenius!


Tapi...



...macam seksis?

12 comments:

Szakif said...

bapak borek anak rintik kah? :P

kalo camni mesti jaed suka kan? kan jaed :P

dammit said...

ini super duper genius!

gadisTIPIKAL said...

hahahaha....
ok2 ade jalan yg konkrit :D

sigg+ said...

dalam kes kau, equation tu betul.
kes aku, equation tu betul jugak.
kau bujang aku tidak.

KNOWLEE said...

Equation ni dah penah baca about 1 year ago. Dah lama dah wujud equation nih.

HUZAI said...

tak.. mana ada seksis.. betul lah tu.. Benar belaka..[ketawa].


memang aku betul-betul seorang male-chauvinist! Ceh.

hantu cantek said...

money is not really equal to time..i think.
huhu tak setuju!!tak setuju (emosi nih.haha)
btw that equation is rite 4 certain ppl only..

Matematis Muda said...

szakif,
yalor

dammit,
belom tengok aku lagi
hehe

gadistipikal,
ada~
hehe

sigg+,
wuteff~

knowlee,
so?

huzai,
now we r talking the same language hehe

hantu cantek,
asal tetiba nama kau jadi hantu cantek?

o btw
jgn la emo sgt
kalau anda tenangkan hati
baru boleh nampak kebenaran equation ini
hehehe

stanum_saliva said...

nyahaha...betul lar otak lelaki...aku dulu xpercaya bila org ckp 2 benda utama dlm otak lelaki...money and woman...tp skang aku dah percaya...pasal problems tu pun aku approve,sebab aku mmg manusia bermasalah...lebih2 lg masalah mental!!!hahaha

Master J said...

pure genius..hampir genius mcm matematismuda =p

Knowlee said...

So, equation tu dah lama. Maybe org tua yg menciptanya.

Matematis Muda said...

stanum_saliva,
maslah mental?uu bahaya tu
hehe

master j,
correct correct correct
the keyword is
'hampir'
hehe

knowlee,
tak cakap pun budak yg buat
hehe
tulisan pun ala budak highschool
ok
budak
tp highschool
hehe