Wednesday, February 4, 2009

Mari Tonton Video Ini

Kalian kenal dengan
Harry dan Charlie?

Oh bukan Harry Potter
dan Charlie Chaplin

Hah
cakap banyak tak guna
mari tonton video ini

Oh ya
ekceli
video ni dah lama
dan mungkin ramai yang dah tonton

Tapi pedulik hape
hehe
mari CDR mempersembahkan
dengan ihsan yutiub

Charlie Bit Me!


Siryes lawak gila budak tu gelak
semula jadi nakal
hahaha

Dan lagi satu part yang aku suka
part Harry si abang ni
kontrol gila cakap
"Ouch"
boleh dilihat pada 0:24

Kah kah kah

Apa yang menarik pada klip ini
ialah
ia mengandungi atau melibatkan
pelbagai emosi

Joy
trust
happiness
doubt
pain
fear
grief
forgive

Dan banyak lagi lah

Ya semuanya dalam kurang dari 60 saat

Kalau kalian klik
pada pautan yang aku sertakan
kalian boleh lihat
hampir 200 video respon
terhadap video ini

Penangan dua beradik
bernama
Harry dan Charlie

Oh ya
mereka juga pernah ditemubual
oleh stesen televisyen di sana

juga ada fan club

dan menduduki tangga ke 41
dalam carta selebriti internet


dan banyak lagi lah
kalau kalian taip di mana-mana enjin carian



Nak buat macam mana
zaman sekarang..

femes jasa yutiub je
haha

4 comments:

Szakif said...

hehe~

memang dah pernah tgk pun.. tapi takkan puas tgk macam aku tgk video yang burung apa? tu...

Huzai said...

ini fenomena internet ataupun meme

Best weh. Sampaikan chipmunk pun boleh jadi seleb. Haha.

cabincrew are here not to kiss ur ass said...

comel..haha!!

rasa nak ada anak lepasni :D

Matematis Muda said...

huzai,
siriyes itu adalah benar

cabincrew,
sabar cik saloma
sabar
haha