Thursday, February 19, 2009

Aku Sedang Melepak Di Maplay Apabila Seorang Rakan Datang

dan berkata

"Weh, bosan giler blog kao sekarang!"

20 comments:

Szakif said...

jawab je la "a'ah~" with rolling eyes~

takpun, guna kan statement paling best: "ada aku kesah?"

insha Allah dia akan terdiam :P

Kema Azeman said...

hahahahahah! this is unusuall utk mm kan?

yep. ikot ckp zaki: ade aku kesah??? it works! y? sbb aku yg slalu jadi mangsa terhadap ade aku kesah. (T_T)

shaqyl said...

ataupun cakap kat dia

"syukur la nak"

ekinokunimy said...

kalo nak lagi jahat kan...
cakap je....

"macam la blog ko tu best sangat..."

"eh...
ko ade blog ke...?"
**sambil buat-buat muke blur**

dan...
kemudian...

terus order roti canai tambah dari mamak tu...

sekian petua merepek dari cik ekin...
(^_^)

err...
kalo nak jahat la...

kalo nak baik...
diam je...

dan terus order roti canai tambah dari mamak tu...

ainunl.muaiyanah said...

haha.. mungkin warna blog tak seceria dulu.
dulu ada perempuan siap terbang2.

Tapi tak pe. tulis lah apa yang kamu suka.
Cakap sahaja pada mereka

"Ada aku Kisah"

sekian~
heh~

nuraainaa said...

mungkin sebab layout lain.

:)

Kema Azeman said...

YE! Layout ko yg skrg neh HUDUH! owhhhh...ade ko kesah??????? aku rs tidak...tp kl kesah, sila tukar! hahah

:P

jaed said...

mana tak bosannya, orang lain duk borak kat komen, bukannya ko yg borak dgn dorg

tapi, pedulikan apa org kata, aku pasti aku sorg je saksi ko menuju ke arah 4 flat sem ni.

yang aku tak pasti depan 4 tu akan ada nombor lain ke idok je..

dammit said...

weh, kalau nak cakap blog aku bosan, cakap direct, jangan tikam blakang. hahaha

dammit said...

weh, kalau nak cakap blog aku bosan, cakap direct, jangan tikam blakang. hahaha

Matematis Muda said...

takyah a sampai tulis dua kali dammit oy hahaha

jaed,
ada aku kesah?
haha

kema,
aku kesah
tapi pedulik hape akuh!
hahaha

aainaa,
terima kaseh atas pendapat saudari
haha

ainunl,
terima kaseh juga

yang laen-laen,
pun terima kaseh

ekin,
oh ya
selamat kembali berblog
haha
yang lain semua aku ok
cuma part
tambah roti canai satu tu aku konfius siket

dua tak boleh?
hehe

shaq,
hmm bernas

kema n szakif,
aku kesah doh

Szakif said...

naseb baik dammit sedar diri :P

Kuey-san said...

ye..busan.
sejak kene attack dgn sape ntah tuh..

MM dah jadi pemalas...

huhu~

kalo dulu sll ada entry yg wat manusia ligat berpk. skang entry sekadar buka blog-baca-tutup blog.

mane Siri KJ??

Sayap Janna'im said...

kalau saya kena sebegitu.
say buka terompah yang dipakai
dan baling kat muka dia.

cis.
heh heh

Kema Azeman said...

ko kesah tapi tak pedulik??? haihh! sumting is wrong sumwhr lah. hahah! cepat2! mn siri2 citer kentut ko tu?? hahah

kengkdg experimenting sumting new is an adventure. tak gitu? try sumting fresh??

shamel said...

bosan2 pon tetap la byk org komen ni kann..so, hot lg la kot! mcm shamel sohot! alaaa..

Matematis Muda said...

thanx kuey-san
actually that's what im trying to say
hehe

Nene Matahari said...

campak je murtabak daging kat die
haha

*murtabak lg berat dr roti canai

azuwanmusa said...

bosan la...dulu aku slalu je ikut cter bersiri ko.

Matematis Muda said...

sori wan...