Tuesday, September 16, 2008

Mesti Tonton!

"Superb~" - Afdlin Shauqani

"Tadahallah," - Yusof Hasnan

"Cayala beb," - Berta Harian

"Pelacur di jalan gelap," - Harian Metro

"Pergehe," - Jagatraya, penulis blog Aku Macam Mana?

"Filem ini memberi satu nafas baru kepada industri filem tempatan..."- Persatuan Pengeluar Filem Malaya

"Filem ini telah meletakkan industri perfileman kita ke satu standard baru..tahniah kepada kedua-dua pengarah bersama.." - Gabungan Persatuan Karyawan Pemblog

"Filem Melayu terbaik pernah saya saksikan!" - Dammit, pemilik ElectricPopia

"Satu-satunya filem Melayu yang berbaloi untuk ditonton buat masa ini.." - Jaed Bocet, pemenang anugerah pelakon paling boncet tapi kacak

"Saya tak sangka endingnya begitu sekali..entah saya pun tak tahu ending nya macam mana hehe" - Mira Idora, pemenang bintang harapan Anugerah Filem 2008

"Bila kawan saya cakap filem ni best, saya tak percaya. Tapi bila tengok sendiri..lihatlah, rambut saya makin mudah diurus..guna jari pun boleh," - MatematisMuda, Presiden Persatuan Genius Malaya

5 comments:

HUZAI said...

mana?? mana??? aku mau tengok!!! jadi aku pun boleh berikan ulasan seperti


"two thumbs up!! - New York Times"


:)

KnowLee said...

Cet. Movie ni ditunda ke tarikh yg bertukar-tukar. Pening kepala nak layan dah (w'pun tak peduli pun sbnrnye).

Movienye menarik la kot tp pelakon utama glamer lebih sgt. Bukan nak citer pasal bakat, glamer sbb gossip je lebih. Huh!

Jagatraya said...

Tak yah guna jari,baling bola pingpong pun cukup..Tak berbunyi..hehe.
Rambut kalis bunyila kiranya..

shamel said...

"he's among the most talented and ambitious of contemporary thriller writers.."

-112th Street Host-

eh..ape genre cerita ni?

ejat bukan name sebenar said...

cite ape ni? ape tajuk? name saye xtau. mmg la bwh tmpurung