Saturday, September 20, 2008

House Season 5 Dah Keluar!

Walaupun aku seorang matematis
tapi cerita House memang aku layan
layan habis a
hehe

Ok
itu bukan tajuk sebenar entri ini

Sebenarnya
aku terperasan satu benda
di bulan Ramadhan ini

Aku tak tahu
kalian bagaimana
tapi di rumah kami ini
aku perasan satu benda

Apa dia?

Kejut Subuh lagi senang dari kejut Zohor
dan kejut untuk Zohor sekarang
macam nak kejut Subuh
huhu

Ini lah padahnya
bila tak tidur di malam Ramadhan
siang jadi malam
malam jadi siang

Haih

15 comments:

jennyto said...

maksudnye?
xpaham..

dammit said...

agak susah aku kejutkan zohor ko. hahaha

jaed said...

agak susah KAMI kejutkan zohor ko. hahaha

nuraainaa said...

saya tak tido time zohor.

:D

NanaNisa said...

HOUSE? yup. mmg layan. hehe. saya juga tak tido time zuhur. cuma maghrib agak liat, menatap makanan tak hbs2. hikhikhik..

Matematis Muda said...

jenny,
sebab kitorang tak tido mlm
tido lepas subuh

dammit,
aku pun susah kejut kan ko!

jaed,
ok
kalau ko yg ckp
mmg tipu
hahahaha

aainaa,
tahniah!!!

dayana,
bes giler kan?
season ni starting je pun dah rasa bes giler huhu
buka kat US ada mcm buka kt M'sia ke?

nurilahi said...

bagus2, rajin2 blaja terms yang yang kami ajar dan terms yang house sebut eh ;P

nabil bukan kalo bulan tak pose pun cam tuh ke...??

Matematis Muda said...

bulan tak pose kadang2 je
bulan puasa ni
dkat tiap hari
hampir sume orang dlm rumah ni
bejangkit prangai ni
huhu
takpe menghidupkan mlm ramadhan
hehe

KnowLee said...

Errr...korg takde kelas ke leh tido lepas subuh, bgn waktu zohor?

Yg Amber mati tu, House season 4 ke?

Matematis Muda said...

ada

yupp, season 4 final episode

Tuan Caracol said...

kamu, Tuan mintak tolong untuk simpan segala House Season 5 dan PB S4 ok tak??
Tuan plan nak turun Kuantan untuk sedut semua tu...

HUZAI said...

MM, aku nak arr HouseS4 tu. contact email aku.

Matematis Muda said...

season 5 mgkin boleh di usahakan
season 4 aku tak sipan
so sori

Faisal Admar said...

busy study kot bro asyik tak tidur malam?

as bob said...

house season 4 sape nak leh amik ngan as