Friday, May 21, 2010

Engkaulah Ratu Hatiku

Aku dari tadi dok pikir nak tulis macam mana sempena hari lahir Emak esok. Berapa kali tulis new post dah. Lepas siap satu, tekan save, tekan new post lagi.

Masuk yang ni dah kali ke-empat aku karang new post.

Aku rasa tidak ada perkataan yang boleh menggambarkan perasaan aku terhadap Emak. Jadi, sampai sini sahaja entri ini.

Semoga panjang umur, murah rezeki, bertambah iman, amal dan taqwa seiring bertambahnya umurmu. Ameen.

6 comments:

Kuey-san said...

Oh cool.

Hepi bday Emak :P

Kinawa, a wordsmith? said...

makwe.

As said...

yang simple tu la yang kool :D

Kelon Eric Bana said...

kau masak la sumthing untuk mak kau. sure best!

aKu buKan Merg@sTua said...

sokong cadangan kelon eric bana.

masak la pape yg patut..msk mknn yg ur mum paling suke. :)

Matematis Muda said...

kuey-san,
tq (bagi pihak haha)

kinawa,
mak wo

as,
macam MM, simpel dan kool

kelon,
aku fail di dapur.

mergas,
sila rujuk komen di atas