Monday, April 26, 2010

Gua Tengah Pikir

Macam mana nak apdet blog dari tempat kerja tanpa orang lain tengok.

Maklumlah, kerja aku dari pukul 8 sampai 5 ialah menghadap komputer. Jadi aku rasa, ini peluang baik untuk aku apdet blog banyak banyak.

Tetapi masalahnya, aku tak boleh menulis kalau ada orang tengok.

Ok, aku rasa ada orang tengok aku sekarang. Beredar!

5 comments:

Kelon Eric Bana said...

Sebab kau banyak masa, aku nak kasi soalan teka teki berbentuk masa depan.

"Satu hari, bila Matematis Muda sudah tua, jadi apa?"


*hang boleh kamirkan untuk dapat luas di bawah graph.

NooB said...

jg3 skit...
diorg psg cctv kat ofis ko...

AZ said...

ak taw.. ape kata ko bg komputer kat aku, ko amik la fail2 yg ak dok ngadap tiap ari.. kat ofis ak xde org, sume salu lari wt keje luar..

aKu buKan Merg@sTua said...

haha..try la apdet time lunch.

minimizekan window ke..

huhu..

rilek.i'm sure orang kat opis tu pon ada gak yg apdet blog kat opis.. :)

Dammit said...

Takkan la diorang tengok ko menulis 7 hari? update oi!