Thursday, January 28, 2010

Penagih Adrenalin












Seronok juga universiti cuti tak sama dengan cuti sekolah dan cuti universiti lain. Tak perlu beratur panjang.

Walaupun hujan tengahari dan senja, tapi puas juga. Cuaca jadi ekstra sejuk.

Berpeluang mencuba teknik panning. Bolehlah. Naik lagi sekali, kena ajak yang ada SLR. Dammit, wordsmith? Ada bran? Hehe.

Oh ya, gambar di atas tiada yang diambil di waktu hujan. Itu semua kabus tebal. Tebal nak mampus. Mungkin awan. Entah, tak tahu apa beza huhu. Tapi bila hujan turun, kamera kena simpan hehe. Angin kuat gila. Macam hujan tu turun dari tepi.



notakaki: Kalau klik dekat gambar, keluar gambar lagi besar. Betul!

14 comments:

Darus Interferon said...

adrenalin tak cukup mantop kalu tak der gambar solero punya tower tuh!

Matematis Muda said...

tgh repair :(

Darus Interferon said...

woaha...next time..next time

Dammit said...

Patut laaa aku nampak blog ni lainn. tukar layout. gila suci! haha. Nanti balik, kite main panning. ko bawak motor, aku tangkap gambar. haha.

Merg@s_Tua said...

layout suci gile....haha!

katne tuh?london?hehe...

QeMz said...

ok la tu panning ko...bley improve lg..heheh :p

Matematis Muda said...

Darus,
insyALLAH huhu

Dammit,
ah kao, orang ajak fotoshoot tak pernah nak join hehehe

mergas,
basic blogger nye layout ah, denim nama dia xsilap aku. takleh lawan kau a..layout design senirik hehe

e eh pandainya awak teka~ hehe

qemz,
ok~..belum pakai slr lagi hehe

NooB said...

tak kencang ar tak nek solero shot...
itu aktiviti wajib ak kalo gi "LONDON"...

Matematis Muda said...

kau tak ikut dok diam hehe

nuraainaa said...

hey, layout kemas. cantik. :)

rajin2 la update ye.

Merg@s_Tua said...

uit..manede aku design layout senirik..aku curik la weh.

hahaha..best! :)

wordsmith said...

kalau lainkali aku join ko pegi,org akan komen psl layout lg ke eh?

nape tulis pannning je?sme puji pan,cuba tulis sme teknik,byk skit pujiaan

Dammit said...

Pakcik, update la oi!

Matematis Muda said...

aainaa,
same to you..hehe

mergas,
bukan hari tu kao ada post layout yg ko design ke?

wordsmith,
soalan 1- mesti!
soalan 2- sebab aku dan mereka (atau kami) jujur.

ah buat apa aku cakap sama kao. kao memang senantiasa takkan berpuashati sama orang lain. titik.

dammit,
naseb baik kao ingatkan suruh apdet hehe