Tuesday, March 2, 2010

Ujian

Aku ambil dari Diloz. Kalau korang suka tengok gelagat budak, adalah wajib untuk tengok video ini.

Kurang ajar sungguh ujian sebegini. Haha. Ini ujian untuk budak budak Eropah, diorang bagi marshmallow. Kalau budak Melayu, aku tak pasti diorang bagi apa. Donat ke, cendol ke, ABC ke. Aku secara personal, ujian paling getir mungkin kalau dia letak cheese cake kot. Atau ayam goreng. Ya, ayam goreng! Haha.

Korang rasa apa yang paling menguji korang waktu kecil dulu?

11 comments:

KNOWLEE said...

Asam merah.

QeMz said...

ok. fine. misi esk: g kiosk uia, beli marshmallow. pesana penaja kilang nm ape ntah: "Alhamdulillah...akhirnya boleh makan~" gler klakar tag line diorg tp thy sell like hotcakes! hahah

Huzai said...

macam tengah tunggu berbuka puasa depan makanan. cuit sikit.. cuit sikit.. haha!

Master J said...

ok..kjam..hehe..kalo kt malaysia bg erm..gula2 kut hehe..ntah lah..kalo aku..durain haha..

Darus Interferon said...

keropok super ring

Matematis Muda said...

knowlee,
asam merah mengancam haha

qemz,
2 3 kali aku baca komen kau nak kasi paham haha

huzai,
tula pasal, tapi budak tersebut sangat tabah..dah ameq nak masuk mulut dah..teet tak jadik hahahaha

master j,
mak aih..durian betul doh..dengan bau dia lagi..huih..tapi kalau durian dia kena cakap camni; "kalau awak tungu saya bagi sebiji, kalau tak dapat seulas je," haha kompom tunggu!

darus,
itu pun ye gak tu. menduga nafsu gak tu. lagi lagi kalau tengok orang lain makan siap jilat warna oren dekat jari. uuuu huhu

wordsmith said...

jom kita wat food test kat recipe. jom

miSyuE's said...

cek mek molek! huhuhu

alif zai mim ra said...

piza... @_@

Matematis Muda said...

wordsmith,
skang gak!

rehe,
ok, kelantanese hehe

alif,
mak aih..tekak omputih dia neh hehe

bawangmerah said...

dahsyat jugak test ni. kene tahan nafsu.
anyway, tabik pada budak yang dapat dua marshmallow tu =D