Sunday, April 3, 2011

Tadi Aku Gugel Maksud Matematis

Hasil carian membawa kepada tiada.

Aku cuba pula di Wiki.

Juga tiada.

Lantas, aku taip sendiri di Wiki. Muahaha.




Awal awal tu aku mengarut dulu. Begini.
Klik untuk paparan lebih jelas.

Haha. Haruslah mencapub kan. Haha.

Ok dah. Sesi takde kerja dah tamat.



*apdet April 4, 2011*
Tadi aku baru nak cek balik, dia tulis gini dah;
Laman ini telah dihapuskan. Log penghapusan bagi laman ini dilampirkan di bawah untuk rujukan.
Tak pasal pasal dah kena padam. Dengki betul lah diorang ni kan hahaahah

11 comments:

sitimasleha CJ said...

cis~ memang takde keje.

typo said...

Laman ini telah dicadangkan untuk dihapuskan, kerana merupakan
Istilah bahasa asing.

Jika anda tidak bersetuju dengan usul ini, sila nyatakan sebabnya di sini, atau di laman perbincangannya.
Untuk maklumat lanjut, sila lihat dasar penghapusan laman Wikipedia.

kahkahkah!

kau ptt guna wikileak

bawangmerah said...

ok, next entri tarok statistik pengunjung datang ke blog ni eh?

miko si maruku said...

haha....ketawa golek2~

pemerintah kuku besi said...

sengal x hengat.

3p4h said...

This is for real! Senget tul... Hahaha...

Kuey san said...

Jenius!

Matematis Muda said...

cj,
ish3 jangan lah contohinya ya haha

typo,
kah kah kah. lantak depa lah. aku tak rugi apa pun kalau diorang padam tu haha

bawang,
mana ada dah link. dah buang dah yang dekat wiki tu. malas lah mencapub lama lama. malu. i can pemalu hahaha

miko,
oi bangun bangun. jangan golek kat sini. malu kat orang tengok hehe

kuku besi,
x hengat

3p4h,
ini bukan senget lah. ini jenius! haha

kuey,
u know me too well hahaha

alif zai mim ra said...

ok.. xleh blah! hehe.. tapi kan..aku g tadi, xde lak jadi mcm tu..ko delete ke? asal delete? bukan ke tu fakta? hehe..dasar mau mencapub semata-mata ke? :P

Matematis Muda said...

ini dipanggil gediks haha

Matematis Tua said...

hmmpph