Tuesday, June 8, 2010

Petik Sampai Pening











Tarikh asal entri bergambar ini ialah 15 Mac 2010.

Aku berazam untuk membuat lambakan entri mulai bulan ini. Bulan enam. Jun. Yunyu.

Sasaran akhir bulan ialah 20 entri. Huzai, aku cabar kau. Haha.













Fikir fikir balik. Macam banyak sangat pula 20 entri. Tukar. 15 entri. Huzai, cabaran ditarik balik. Haha.

13 comments:

Kema Azeman said...

hmmm aku rs teknik panning ko makin improve! :)

Kinawa, a wordsmith? said...

aku benci kau. kau takde flickr (or fotolog)

dammit sila sokong aku.

Huzai said...

Cheese!

Bring it on! hahahaha!

enriuel said...

Dh mcm advertisement jual kenderaan.silap takde gambar lori dan bus.haha :D

Kema Azeman said...

"Dh mcm advertisement jual kenderaan.silap takde gambar lori dan bus." (kema likes this)

hahahah

Matematis Muda said...

kema,
kau ingat ni fesbuk? haha

kinawa,
kau buatkan aku satu akaun. aku prosid. oh, dan bayarkan untuk akaun pro skali. sebab gambar gambar sangat banyak ni. haha

huzai,
setakat cakap bring it on je tak guna juga huzai hehe

enriuel,
ada..tapi tak jadi hehe

Dammit said...

Aku benci kau(sokong kinawa). Oh benci enriuel jugak! haha

enriuel said...

Tak jadi?.Learn more ye.haha

Benci aku?.Oh no prob. Sejak bila pulak aku suka kau dammit.hahaha

ainunl.muaiyanah said...

MM.. aku tak komen pasal entri tapi kau punya blog theme, aku suka!!! Sesuai lah dengan blog aku. Ish Ish.. nak nak nak!!!

Matematis Muda said...

dammit,
sokong stetmen kedua kau hehe

enriuel,
naseb baik ko nak blanja aku SR bukak sem nanti. kalau tak aku pun nak benci kau hehe.

ainunl,
ameq la. aku rasa macam nak tukar pulak ni hehe

nurdini izni said...

wah wah wah. awak dah ade dslr?

Matematis Muda said...

dini,
tidak. ini nama nya teknik panning. tahu teknik, praktis, berjaya. Hehe.

opi said...

ni contest Spot n Win ke?