Friday, June 25, 2010

Jangan Nak Ngada Ngada Minta Aku Apdet Pasal Piala Dunia

Ada kawan SMS,
Apa prob faced by 1st yr math students. Reply asap. Utk prsntation mak aku

Aku reply,
Masalahnya Itali tengah kalah sekarang ni



Dan perlawanan semalam berakhir dengan kekalahan. Kekecewaan. Kemaluan.

Mungkin aku sepatutnya reply SMS dia dengan lebih elok.

11 comments:

Kema Azeman said...

takpe. lagi 4 tahun ko cube lagi ok? hahah ;P

ainunl.muaiyanah said...

Aku tengok match ni.. minit terakhir yang sedikit mendebarkan. haha

tak apa. cuba 4 tahun lagi :)

bawangmerah said...

lagi nak dekat habis masa, lagi masing2 muka tension. too bad. boleh cuba lagi next time

enriuel said...

tak tipu.sungguh!!

memang memalukan.

haha

Huzai said...

forza kalahia!!!

in+an Jun$u said...

weh..perkataan 'kemaluan' tuh.senset sket.wat malu kat org je..haha!

Matematis Muda said...

kema,
apasal aku tak pelik tengok kau yang pertama komen a haha

ainunl,
aku terharu kau tengok aku main semalam. nampak tak aku masuk masa 2nd half? hehe

bawang,
amat tension. brader sebelah aku naseb baik tak kena tumbuk dengan aku masa gol itali tak kira.

enriuel,
suka kau ye. apa team kau sokong? aku nak tunggu turn nak gelakkan kau hehe

huzai,
kau tau apa lagi perkataan yang bermula dengan f selain dari forza hahaha

intan,
people always misunderstood my genius word hahhaa

in+an Jun$u said...

haha..is dat genius?bahahahaaaa :p

Dammit said...

Tu lah, kalau ko reply msg dia kan, mungkin italy ada harapan lagi. btw, ko tak reply lagi msg aku semalam. hahaha

Kelon Eric Bana said...

hahaha
tak der harapan nak kalahkan german

Matematis Muda said...

intan,
its jenius hahaha

dammit,
kadang kadang aku reply dengan penampar je haha siyot rasa cam nyah lak nak main tampar2 ni haha

kelon banana,
bukan setakat kalahkan. 7-0 terus hahaa