Monday, November 23, 2009

Burtuqal!


Kalau diteliti gambar ini, kalian akan tahu kenapa aku tak apdet kerap sangat.

9 comments:

Darus Interferon said...

oren...kau gi mekah ker?

Dammit said...

gilaa laa wey. macam artis dah

Master J said...

live dr middle east lah ni eh?hehe..

Merg@s_Tua said...

wahhhh!

MM ni siyes ke memain??

huhuh..

shamel said...

whoaa..chanteknye umah dan kereta kao di sane!
Ehem..ehem.. introducing myself, shamel: pisau cukur! haha.

3p4h said...

Great! Plat tu nnt bw blk malaysia ya. Hee =)

alif zai mim ra said...

aku terdengar perbualan ko ngn sape entah masa hari last exam ko pasal 'vacation' ni. balik nanti jangan lupe bawak balik ole2. ngee~

alif zai mim ra said...

jap..ape kaitan dengan oren??

Matematis Muda said...

darus,
tak aku gi buat haji tempat laen hehe

dammit,
macam kan?hehe

master j,
istimewa untuk pembaca CDR

mergas,
nampak sangat MM selalu tipu kan?haha
betul la ni dah bagi bukti bergambar da hehe

shamel,
oh itu rumah jiran sebenarnya hehe err kau nak pisau cukur eyh? hehe

epah,
itu plat kereta orang laa haha

alif,
err takde kedai ole2 la sini hehe

alif (lagi),
takde kaitan pun