Thursday, August 12, 2010

Lambat

Aku keluar bilik tengok kawan aku tengah kemas ruang tamu. Dia tengah bentang tikar.

Pelik. Aku pun tegur.

"Oi oi, what up?"

Dia jawap, "Esok puasa la,"



Kelmarin punya cerita.

Selamat datang ke Ramadhan. Bulan penuh barakah.



notakaki: Aku tak tahu kenapa tapi aku rasa diri aku tengah full of love semenjak dua tiga hari kebelakangan ini. Kau tahu, perasaan di mana kau rasa sangat sayang kat orang sekeliling kau. Oh, dan juga homesick. Apakah?

4 comments:

As said...

sebab men bowling ke neh

Kelon Eric Bana said...

cerita deep sket?? nak tau gosip gak

kinawa said...

aku dah agak, sebab tu aku tanya macam tu kat tangga pagi tadi

Matematis Muda said...

as,
bukan juga.

kelon,
ramadhan~