Wednesday, March 23, 2011

Majlis Resepsi Amir Dan Syaima'

Majlis Resepsi Amir & Syaima

Majlis Resepsi Amir & Syaima

Majlis Resepsi Amir & Syaima

Majlis Resepsi Amir & Syaima

Majlis Resepsi Amir & Syaima

Majlis Resepsi Amir & Syaima

Majlis Resepsi Amir & Syaima

Majlis Resepsi Amir & Syaima

Majlis Resepsi Amir & Syaima

Majlis Resepsi Amir & Syaima

Aku baru install photoshop kat laptop aku. Tu yang tiba tiba rasa nak mengedit gambar. Ni gambar kawan aku, Amir kahwin. Kawan jiran sejak kecik. Dulu tiap tiap tahun kitorang mesti plan satu trip piknik kat mana mana sungai berdekatan sambil bbq. Tapi lepas masing masing dah habis belajar, ada komitmen kerja, dah tak buat dah. Main futsal pun dah jarang jarang. Hehe.

Oh ya, dua gambar last tu adik dia main lagu untuk beliau yang menyentuh pelusuk qalbu beliau. Yang gambar last tu aku edit agak huru hara gak jadinya. Tapi peduli lah, bukan dia bayar aku pun hahaha.

Anyway Amir, semoga kau dan isteri dirahmati Tuhan selalu dan dipanjangkan jodoh hingga ke syurga.


notakaki: Semua gambar aku ambil guna kamera dijital SX 200i aku.

4 comments:

nun sod ro ya said...

bukan ke adik mm ke yang amek gamba? hahaha.
:P

nurdini izni said...

muka pengantin laki tu ade muka MM sikit-sikit.

Matematis Muda said...

nun,
fine. semua gambar DIAMBIL guna kamera SX200i aku mehehehehe

dini,
memandai! haha tade makna nya ada iras. tang mana iras ntah haha

nasri said...

ok. saya kalah. hahaha
:P