Sunday, July 19, 2009

Sewaktu Malaysia Hampir Seri Dengan Syaitan Merah

Saya sedang sangat seronok
menonton Emma Watson

Err
maksud saya
menonton Harry Potter 6
hehe

Siapa cakap HP kali ni bosan?
diorang konfius dengan cerita Transformers 2 kot
huhu

Sebab bagi aku
filem HP 6 ini
boleh dikatakan antara siri filem HP
terbaik yang aku tonton
dan
yang pasti HP6 lebih baik dari filem HP5

Dan satu lagi fakta buat renungan
Emma Watson adalah jauh amat sangat
lebih ayu dan super duper hyper menawan
berbanding Megan Fox
(kecuali waktu dia pakai purdah tu, uu seksi! haha)

Kalau Transformers 2 aku bagi 6.5
Harry Potter 6 aku bagi 7.9
Ice Age 3 dapat 8.4
haha

Kenapa aku tak buat ulasan filem?
sebab blogger ini cakap
ulasan aku tak best
sebab aku punya ilmu hedonisme cetek
aku tak cakap banyak
setuju je
dia memang otai hedonisme
hehe

Oh ya
zaman sekolah dulu
kawan aku ada simpan satu disket
gambar aweq dia
sibuk tunjuk kat aku

Jadi aku pun penuhkan
satu disket dengan gambar Emma Watson

Aku cakap kat dia
jiran rumah aku lagi cun
nanti aku pegi cc minta dia emel kan gambar dia

Bila aku tunjuk gambar Emma
dia pun tanya
"Jiran ko omputih eyh?"

Aku diam je
buat muka bangga sikit
pastu aku reka-reka cerita sikit
cakap nanti aku nak ngorat dia
ajak masuk Islam semua
hu ha hu ha
ketung ketang ketung ketang
aku goreng kaw-kaw
padan muka dia
hahaha
(ok aku tengah gelak betul-betul sekarang, hahahaha)

Tapi ofkos la kelentong aku tu tak bertahan lama
haha



notakaki: Disket tu kalau boring-boring boleh buat jadi wallpaper gak dulu hehe. Yapp ini cerita zaman pakai disket floppy disk tu.

6 comments:

Szakif said...

aku rasa ada something missing kat entri nih.

owh. siapa blogger yang hedonistik tuh? :D

Matematis Muda said...

sori
mamai
haha
thanx

wordsmith said...

hedo hedo hedo.. the guru!
thanks for the link.
damn for the publicity.
toot u!!

now lets go cowboy

lyle hikari said...

terlihat ke'kagum'an anda kepada Emma Watson...
itu yang pasti... hahaha

Matematis Muda said...

cowboy,
off we go

lyle,
hai selamat datang
dari dulu lagi 'kagum'
hehe

ainunl.muaiyanah said...

OK. hujung minggu ni tengok harry potter. tension asyik tiket penuh, kalau tak pun dapat seat kat depan-depan.

ingat kita ni leher zirafah ke?

aish~