Monday, June 6, 2011

Pemenangnya!

Pemenang bagi pertandingan ini ialah












Jeng jeng jeng

Aku tak boleh decide! Hahaha. Terlampau banyak idea idea yang berlian! Eh, brilliant! Justeru, bagaimana harus ku pilih.

Baiklah.

Ini adalah antara keputusan paling sukar yang pernah aku buat dalam hidup aku.

Lebih sukar dari sewaktu nak buat keputusan nak ambil Add-Math atau tidak sewaktu SPM.

Lebih sukar dari nak isi borang UPU.

Lebih sukar dari nak tembak jawapan objektif tanpa bawa dadu.

Lebih sukar dari nak buat keputusan nak kahwin ke tak. Eh, sukar ke?

Ok, sukar. Memang sukar nak putuskan pemenangnya.

Sekarang baru aku faham perasaan Joe Flizzow dan siapa ntah nama minah sorang lagi yang jadi juri dalam Showdown tu. Fuh, Joe, sekarang gua paham situasi lu setiap minggu. Haha.

Baiklah, sukar atau sukar, kita tetap kena buat keputusan juga. Ini lah yang dinamakan kehidupan. Jadi, dengan penuh kesukarannya, aku telah membuat keputusan yang sukar. Pemenang bagi pertandingan kedua yang diadakan di CDR ialah;
*drumrolls*



Ops jap jap, kita umumkan finalis dulu lah.
*kontrol nada*
Calon calon nya ialah; ft dengan chiko & choki; syasya dengan dino & donut; 'kawan rehe. haha' dengan brain& pinky.

Dan pemenangnya ialah; ft dan 'kawan rehe. haha'!
*clap clap clap clap*

Ya tahniah tahniah tahniah. Jadi, untuk urusan hadiah. Hmm bagaimana ni? Dua dua takde akaun untuk mengesahkan kemenangan lantas menuntut hadiah. Macam mana aku nak hubungi? Aduh. Begini, dalam tempoh 3 hari (maksud sebelum jam 2359 hari rabu ini) kamu berdua kena email aku di matematismuda(at)gmail(dot)com ye. Kalau tak email gak, aku tukar pemenang. Ngeh ngeh ngeh.


\break\


Fuh, akhirnya habis isu pertandingan ni. Lepas ni boleh kembali apdet macam biasa. Aku tengah plan nak try ribiu buku. Bajet nak try buat macam budak-perasan-hermione ni. Kita cuba lah ye hehe. Bak kata pepatah tu; "I'll try anything once," Hehe.

7 comments:

Raihan Mahmood said...

bg kt rehe ok hadiah kawan rehe tu.. oh yeaaaaaaahhhhh!!!! haha

Raihan Mahmood said...
This comment has been removed by the author.
Hermione Sakura said...

oh. sedihnya x menang! tapi thx promote blog. haha :)

kawan rehe. haha. said...

yeay!!!!!!!! menang!!!! tp kenapa ade 2 pemenang? haha. (tak puas hati)

Raji and Yeen said...

woahhh congrts to them..
xmnyempat nk join

ft said...

yeayyyy..xsangka menang jgk.hahah

tp ape adiahnye weh..nak tau jgk

Kuey san said...

Aik, koi tak menang eh? Nih mesti judges senget sebelah nih. Diskriminasi terhadap 'stalker'. Hahah

tahniah kepada yang menang. KOrang minta hadiah kaw2 ok. ;)